Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μουσταλευριά.

Υλικά:

5 ποτήρια καθαρό μούστο
1 φλυτζάνι αλεύρι
ζάχαρη
κανέλα
καρύδια ή σουσάμι


Κρατάω 3-4 κουταλιές της σούπας από το μούστο και τον υπόλοιπα τον βάζω σε κατσαρόλα να βράσει. Με το μούστο που κράτησα και το αλεύρι κάνω χυλό και μόλις βράσει ο μούστος, ρίχνω το χυλό μέσα και ανακατεύω. Δοκιμάζω λίγο και αν είναι ξινός, προσθέτω ζάχαρη. Μόλις βράσει και δέσει ο μούστος, σερβίρω σε μπολάκια και πασπαλίζω με την κανέλα, τα καρύδια ή και το σουσάμι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου