Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Βασιλόπιτα μπισκότο.

Υλικά:

350 γρ. βούτυρο φρέσκο
120 γρ. ζάχαρη
ξύσμα πορτοκαλιού
2 βανίλιες
25 γρ. μαστίχα σκόνη
15 γρ. μαχλέπι
3 αυγά
135 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. λικέρ πορτοκάλι
750 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. χοντροκομμένα καρύδια
100 γρ. σταφίδες

Ανακατεύω το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτω τα αυγά και την κρέμα γάλακτος. Στη συνέχεια προσθέτω το ξύσμα, το λικέρ, τη μαστίχα, το μαχλέπι, τα καρύδια με τις σταφίδες τέλος το αλεύρι και ανακατεύω καλά. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για μία ώρα περίπου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου