Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Μπισκότα κανέλλας.

Υλικά:

1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 κούπας βούτυρο
1 αυγό
2 βανίλιες
1 1/2 κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 1/2 κ.γ κανέλλα
1/4 κ.γ αλάτι
καστανή ζάχαρη για πασπάλισμα

Στο μίξερ χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτω το αυγό και τη βανίλια, ανακατεύοντας καλά. Προσθέτω, την κανέλλα, το αλάτι και το αλεύρι λίγο λίγο και ανακατεύω. Βάζω τη ζύμη στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη για περίπου 2 ώρες. Παίρνω μια μικρή ποσότητα ζύμης, την κάνω μπαλάκι και την κυλάω στη ζάχαρη. Βάζω σε λαδόκολλα με μια μικρή απόσταση μεταξύ τους και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 12 λεπτά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου