Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Μπισκότα λευκής σοκολάτας με ρόδι.

Υλικά για 20-24 μπισκότα:

1/2 κούπας ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπας καστανή ζάχαρη
1/2 κούπας κρυσταλλική ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό
1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
1 1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ μπέϊκιν πάουντερ
1/2 κ.γ σόδα
1/4 κ.γ αλάτι
1 κούπα βρώμη
1 κούπα σταγόνες λευκής σοκολάτας
1 κούπα σπόροι ροδιού

Στο μίξερ χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτω το αυγό και τη βανίλια και ανακατεύω. Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέϊκιν, τη σόδα και το αλάτι και τα προσθέτω σταδιακά στο μείγμα. Τέλος, ρίχνω τη βρώμη, το ρόδι και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύω προσεχτικά και φτιάχνω με τη ζύμη μικρά μπαλάκια.


Βάζω σε λαδόχαρτο τις μπαλίτσες και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 12 λεπτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου