Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Παγωτό αβοκάντο!

Υλικά:

3 ώριμα αβοκάντο
3/4 κούπας ζάχαρη
1 κούπα sour cream (θα τη βρούμε στα souper market αλλά θα δώσω και σπιτική συνταγή αν θέλουμε να φτιάξουμε μόνοι μας.)
1/2 κούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 κ.σ χυμό λάιμ
1 πρέζα αλάτι

Ανοίγω τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρώ το κουκούτσι και αδειάζω τη σάρκα στο μπλέντερ. Προσθέτω τη ζάχαρη, τη sour cream, την κρέμα γάλακτος, το χυμό και το αλάτι και ομογενοποιώ καλά έτσι ώστε να έχω ένα λείο και μαλακό μείγμα. Βάζω στην παγωτομηχανή ή αν δεν έχω βάζω σε μεταλλικό μπολ το παγωτό, καταψύχω και ανά δίωρο ανακατεύω να σπάσουν οι κρύσταλλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου